تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مقاله های مفید،علمی،کاربردی و جالب و آدرس khark.loxblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
بهره هوشی یا آی کیو در افراد مختلف متفاوت است. آیا می دانید دلیل بالا بودن آی کیو در برخی افراد چیست؟ با ما در این مقاله همراه باشید
درحالیکه در سالهای اخیر در مورد دقت و عادلانه بودن آزمونهای آیکیو یا بهرهی هوشی بحثهایی انجام شده است، هنوز هم آنها روشهای محبوبی برای سنجش هوش یک فرد به شمار میروند. به طور کلی ژنتیک، آموزش، تربیت، و مهارتهای امتحان دادن، در داشتن یک ضریب هوشی بالا نقش دارند.
وراثت
بحث در مورد اینکه چه مقدار از هوش فرد از ژنهایی که از والدینشان به آنها منتقل شده است منشأ میگیرد، ادامه دارد اما ارزیابیها، وراثت را هم طراز محیطی که فرد در آن رشد کرده قرار میدهند. این مجادلهی "طبیعت در برابر تربیت" است. با این حال روشن است که وراثت نقش مهمی در تعیین هوش شخص ایفا میکند. مطالعات روی دوقلوهای همسان که ژنوم آنها اساساً یکسان است نشان میدهد که آنها در آزمونهای استانداردشده نمرههای مشابهی میگیرند حتی اگر در خانههای متفاوتی بزرگشده باشند.
محیط
درحالیکه ژنتیک ظرفیت یادگیری را برای انسان فراهم میآورد، بهداشت خوب و یک محیط برانگیزاننده نیز برای شکل دادن به هوش فرد لازم میباشند. به علاوه، یک آموزش اساسی دانش واقعی را در اختیار فرد میگذارد، دایرهی لغاتش را افزایش میدهد، و فرصت تمرین مهارتهای تحلیلی و محاسباتی را فراهم میآورد. مطالعات روی دوقلوهای همسان نشان میدهد که اگر در یک خانواده با یک والدین ، و یک نوع آموزش و بهداشت بزرگ شوند نمره هوش آنها حتی به یکدیگر نزدیکتر خواهد بود
مهارتهای امتحان دادن
توانایی امتحان دادن یک مهارت اکتسابی است. ثابت شده است که مهارتهای امتحان دادن مانند با دقت خواندن تمام دستورالعملها (راهنماییها)، مدیریت زمان، مدیریت اضطراب و استفاده از تکنیکهای تقویت حافظه، همگی نمرهی آزمون هوش را افزایش میدهند. همچنین برای افزایش نمرهی خود، جواب دادن به نمونه سؤالاتی که در آزمون هوش میآید را تمرین کنید.
عملکرد
ممکن است یک فرد در روزهای مختلف یک آزمون مشابه را بدهد و نتایج متفاوتی داشته باشد. خوب غذا خوردن و استراحت کافی قبل از آزمون هوش نمرات را افزایش میدهد.
تبعیض در آزمون
آزمونهای هوش به خاطر داشتن تبعیض نسبت به بخشهایی از جمعیت مورد انتقاد قرارگرفتهاند. همچنین آزمونهای هوش اساساً هوش زبانی، ریاضی، و منطقی را اندازه میگیرند اما دیگر انواع هوش مانند هوش موسیقی، فضایی، و بین فردی را ارزیابی نمیکنند.